OutSystems ™


Het OutSystems Platform ™ stelt IT-organisaties in staat om in een korter tijdbestek – (RAD Rapid Application Delivery) en met minder kosten innovatieve businessoplossingen op te leveren en het aantal change requests sterk te reduceren. Het OutSystems Platform is het enige applicatieplatform voor de ontwikkeling van Java- en .Net applicaties dat beschikbaar is als cloud-, lokale en hybride oplossing en dat gebruikmaakt van volledig automatische DevOps-ondersteuning.

OutSystems


Het OutSystems Platform™ helpt om IT te vereenvoudigen zonder afbreuk te doen aan de benodigde zakelijke robuustheid, schaalbaarheid, flexibiliteit, efficiënte onderhoudbaarheid en is toepasbaar voor bijna elk ontwikkelingsscenario, van het uitbreiden van legacy-applicaties met web 2.0 front-ends tot de volwaardige constructie van device-afhankelijke mobiele toepassingen. Het OutSystems Platform™ is uitermate schaalbaar, van kleine applicaties tot enterprise installaties met 100.000'en gebruikers.

OutSystems


Het OutSystems Platform™maakt het buitengewoon eenvoudig om te integreren met allerlei services, API’s en diverse databases. Dit brengt de ontwikkeltijd nog verder terug omdat in veel trajecten meer dan de helft van de tijd wordt besteed aan het oplossen van integratieproblemen

Volledige ondersteuning wordt geboden voor het centraal beheer van de gehele applicatie-portfolio. applicatie life cycle management. Stagen van onderling afhankelijke applicaties en componenten en stroomlijning van het gehele DevOps proces, wordt geheel geautomatiseerd verwerkt. Responsetijden zoals ervaren door de eindgebruiker worden end-to-end gemeten door de gehele infrastructuur welke de applicatie ondersteund en overzichtelijk weergegeven in een dashboard met een breakdown van de responstijden per onderdeel van de infrastructuur (applicatie-database, server, netwerk, etc.).

Het OutSystems Platform™ stelt u in staat om:
    • De time to market te versnellen;
    • Cost to serve te verlagen;
    • Uiterst flexibel uw business te kunnen ondersteunen;
    • Efficiënt uw digitale transformatie vorm te geven;
    • Effectief Continuous Delivery te realiseren.
OutSystems is opgericht in 2001 en is uitgegroeid tot een wereldwijde leider met meer dan 600 enterprise klanten en meer dan 130 partners. Het

OutSystems Platform is inmiddels meer dan 36.500 maal geïnstalleerd in 22 sectoren en 33 landen en wordt ondersteund door een actieve community van meer dan 6.000 ontwikkelaars.

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden
Applicatie Disclaimer
Privacy

UNISOLVIT BV

Over UniSolvIT BV
Werken bij UniSolvIT BV

CONTACT

Contact informatie

EMAIL